Matthew Perry ylitti itsensä saadakseen Julia Robertsin Frendeihin – tähän ei olisi moni pystynyt

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Frendit-komediasarjassa nähtiin vuosien varrella nimekkäitäkin vierailevia tähtiä. Heistä yksi oli Super Bowl -teemaisessa jaksossa nähty Julia Roberts, jonka houkutteleminen sarjaan tosin vaati hieman työtä Chandleria esittäneeltä Matthew Perryltä.

Tuottaja Kevin Bright kertoo The Hollywood Reporter -lehdelle Matthew Perryn kysyneen Julia Robertsia vierailemaan sarjassa. Vastauksessaan Roberts kertoi suostuvansa, mikäli Perry kirjoittaisi hänelle esitelmän kvanttifysiikasta. Tuottajan mukaan näyttelijä tekikin niin, ja lähetti esitelmän faksilla Robertsille jo seuraavana päivänä.

Komediasarjan käsikirjoitustiimin kerrotaan avustaneen Chandlerin näyttelijää keksimään hyviä syitä sille, miksi Julia Robertsin pitäisi vierailla sarjassa. Frendit-tuottajien mukaan Matthew Perryn ja hänen hahmonsa entistä luokkakaveria esittäneen Robertsin välille kehkeytyi myös pientä flirttiä. Kaksikko päätyikin seurustelemaan hetkeksi aikaa vuonna 1996, jolloin Julia Robertsin jakso esitettiin alun perin televisiossa.