Vaasan festarikesä alkaa perjantaina Butcher & Banker Festivaleilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen festivaalikesä käynnistyi juhannuksesta, ja Vaasassa kesän ensimmäinen festari järjestetään ensi perjantaina 2. heinäkuuta. Tuolloin Butcher & Banker Festival kerää Vaasan torille mittavan joukon vaasalaisia artisteja ja yhtyeitä.

Perjantaina torilla esiintyvät Klamydia, Elonkerjuu, Stig, Kuningas Pähkinä ja Setä Tamu sekä Oneviolin. Usealta artistilta on ilmestynyt kesän kynnyksellä uutta materiaalia, joten vaasalainen festariyleisö pääsee nauttimaan tuttujen klassikoiden lisäksi myös uudemmasta tuotannosta.

Tapahtuman promoottori Timo Tiilikka kertoo, että festivaaleilla voidaan nähdä myös yllättäviä kokoonpanoja mukana olevista artisteista. Tapahtuman järjestelyissä otetaan huomioon koronaturvallisuus ja viranomaisten ohjeistukset. Rajatulle festarialueelle otetaan kello 16.00 – 24.00 välisenä aikana noin 2 500 asiakasta ja koko alueella on 18 vuoden ikäraja.