Cardi B odottaa toista lastaan – alastonkuva paljasti pyöristymisen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muun muassa WAP ja Bodak Yellow -hiteistään tunnettu hiphop-tähti Cardi B on paljastanut saavansa perheenlisäystä. Tuoreen Instagram-julkaisun perusteella artisti ja hänen räppäripoikaystävänsä Offset odottavat parhaillaan toista lastaan.

Cardi B pakoi sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hän pitelee valkoisella maalilla peitettyä vauvavatsaansa. Tähti vahvisti kuvatekstissä hänen ja Offsetin odottavan järjestyksessä toista pienokaistaan. Heidän esikoisensa Kulture Kiari syntyi vuonna 2018.

Cardi B ja Migos-kokoonpanosta tunnettu Offset menivät naimisiin syyskuussa 2017. Pariskunnan suhteessa on ollut monenlaisia mutkia ja käänteitä, ja syyskuussa 2020 Cardin paljastettiin hakeneen eroa miehestä. Sittemmin hiphop-tähtien välit lämpenivät uudelleen, ja he peruivat eropäätöksensä jo marraskuussa.