Kimi Räikköseltä karu video – valtavat rakeet tuhosivat kotia ja autoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen formulatähti Kimi Räikkönen asuu perheineen nykyisin Sveitsissä, jossa nähdään ajoittain rajujakin sääilmiöitä. Eilen Räikkösten kotiin iski harvinaisen raju myräkkä, kun valtavat yli golfpallon kokoiset rakeet moukaroivat aluetta.

Kimin julkaisemilla Instagram Stories -videoilla nähdään miten uima-altaaseen ja sen ympärille iskeytyy taivaalta suuria jäämurikoita, jotka saavat altaan veden roiskumaan korkealle ilmaan. Raekuuron jälkeen Kimi kävi kuvaamassa tuhon jälkiä ulkosalla, ja ne olivat karuja.

Räikkösten talon kattoikkunat olivat menneet säpäleiksi, kun suuret jääpalat olivat iskeytyneet niistä läpi. Yhtä lailla Kimin Alfa Romeo oli kärsinyt suuria vaurioita, kun sen ikkunat olivat menneet rikki sivuikkunoita myöden. Myös peltivauriot olivat mittavat. Kimin videot voi katsoa tästä linkistä ja klikkaamalla profiilikuvaa. Minttu Räikkösen videot voi katsoa samaan tapaan tästä linkistä. Aiemmin päivällä alueella oli ollut aurinkoista ja 28 astetta hellettä.