Nyt se on varmaa: Blockfest järjestetään tänä kesänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pohjoismaiden suurin hiphop-festivaali Blockfest järjestetään tänä vuonna. Viime vuonna tapahtuma jäi koronakriisin vuoksi väliin, mutta tänä vuonna massiivinen festivaali järjestetään Tampereen Ratinassa 20.-21. elokuuta. Tapahtumaa on valmisteltu keskeytyksettä, ja nyt sen toteutuminen on viimein varmistunut.

– Ensinnäkin valtavan iso kiitos kaikille upeasta kärsivällisyydestä ja tuesta! Festivaalin suunnittelu- ja järjestelytöitä ei ole missään vaiheessa laitettu telakalle, vaan usko tapahtuman toteutumisen eteen on ollut kova, Blockfestin tiimi kiittää.

Tällä viikolla Blockfest julkistaa joka päivä uusia artistikiinnityksiä. Festareilla nähdään tuttuun tapaan mittava artistikattaus, sillä tapahtumassa esiintyvät muun muassa AJ Tracey, Future, Burna Boy, Denzel Curry, Polo G, Danileigh, William, Cledos, Kube sekä View, Pyrythekid ja SMC.