Rihanna esitteli läpikuultavat pride-pikkuhousunsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna vahvisti taannoin suhteensa räppäri Asap Rockyn kanssa. Ennen nykyistä suhdettaan Rihanna on ollut muun muassa on-off -suhteessa toisen hiphop-tähden, kanadalaisen Draken kanssa. Äskettäin Rihanna peitti Drakesta muistuttavan tatuointinsa.

Nyt Rihanna esittelee Savage-vaatemerkkinsä pride-tuotteita sosiaalisessa mediassa, jossa hän poseeraa sängyllä läpikuultavissa pikkuhousuissa. Suuren suosion saaneessa päivityksessä supertähdellä on sateenkaari myös molemmissa sukkahousuissaan.

Rihanna ja Drake ottivat samanlaiset haitatuoinnit vuonna 2016 oltuaan romanttisilla treffeillä yleisöakvaariossa. Tuolloin tatuoinneilla kuvailtiin olleen kaksikolle tärkeä merkitys. Vuonna 2018 Rihanna kuitenkin paljasti, ettei hänen ja Draken välillä ollut enää edes platonista suhdetta.