Vuoden 2020 soitetuimmat suomihitit listattiin – yksi ylitse muiden

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja-lauluntekijä Behm on noussut muutaman vuoden aikana valovoimaisten nuorten suomalaisartistien kaartiin. Tämän vuoden Emma-gaalassa artisti voitti peräti seitsemän palkintoa, joihin kuuluivat muun muassa vuoden artistin, vuoden albumin, vuoden tulokkaan ja vuoden biisin tittelit.

Nyt Behm on saanut jälleen uuden kunnian. Tähden Hei rakas oli koronavuoden 2020 soitetuin kotimainen kappale. Teostolle ilmoitettujen esitystietojen mukaan Hei rakasta soitettiin radiossa, televisiossa ja keikoilla jopa 10 201 kertaa.

Kaikista soitetuin kappale oli suomalaisilla radioaalloille, televisiossa ja keikoilla The Weekndin Blinding Lights. Kolmannelle sijalle nousi Ava Maxin Kings and Queens. Suomea edustivat kärkiviisikossa Behmin lisäksi Nean Some Say ja Kaija Koon Onnellinen loppu.

Spotifyssä kuunnelluin suomalaiskappale oli räppäri Williamin Penelope. Youtubessa eniten toistoja keräsi puolestaan Arttu Wiskarin Tässäkö tää oli. Behm loisti myös suoratoistossa, sillä Hei rakas oli Spotify-listan sijalla kolme ja Youtube-listan sijalla kaksi.