Ariana Grande lahjoitti miljoona dollaria fanien mielenterveyteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltainen poptähti Ariana Grande on tullut tunnetuksi paitsi menestyneestä urastaan musiikin parissa, myös työstään hyväntekeväisyyden ja ihmisoikeuden parissa. Nyt 28-vuotias tähti on tehnyt avokätisen lahjoituksen mielenterveystyöhön.

Ariana Grande paljasti Instagramissa aloittaneensa yhteistyön Better Help -järjestön kanssa. Hän lahjoitti miljoona dollaria, eli yli 800 000 euroa järjestölle, jotta tämä voisi tarjota ilmaisia mielenterveyspalveluita sitä kipeästi tarvitseville. Better Help -palvelu auttaa terapia-apua etsiviä ihmisiä löytämään itselleen lisensoidun terapeutin.

– Tiedostan ettei terapian pitäisi olla muutamien etuoikeus vaan jotain johon kaikille on pääsy, ja tiedostan myös ettei tämä teko ratkaise ongelmaa pitkällä tähtäimellä. Halusin kuitenkin todella tehdä tämän ja toivon sen inspiroivan teitä olemaan rohkeita, tuntemaan avun hakemisen olevan hyväksyttävää ja hankkiutuvan eroon siihen liittyvästä itsensä tuomitsemisesta, Ariana Grande kirjoitti.