Popkaunotar Tuuli poseeraa somessa: ”Pride”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajajulkkis Tuuli on tullut tunnetuksi myös muusta kuin musiikin parista, sillä hän on hyvin aktiivinen myös sosiaalisen median eri kanavissa. Ylpeänä neitsyttään korostava nuori popkaunotar on nyt juhlinut pride-teemaa näyttävästi somessa.

Tuuli poseeraa nimittäin parhaillaan tuoreessa päivityksessään valkoisessa asussa, joka korostaa kauniisti hänen poveaan. Sensuelli ilme kasvoillaan ja sateenkaaren väreissä loistavat silmämeikin kasvoillaan Tuuli kirjoittaa päivityksen liittyvän nimenomaan prideen. Se sopiikin hyvin, sillä Tuuli on pitänyt intiimiin kanssakäymiseen liittyviä tabuja esillä ansiokkaasti.

– Avauduin keväällä mun neitsyydestä ja jostakin syystä joidenkin tahojen on ollu hyvin vaikeeta ymmärtää että myös neitsyet voi ihan samalla tavalla ilmaista itseään somessa kun kaikki muutkin. Lehtiartikkeleissa on toistunu useaan otteeseen lausahduksia ”Paljastava materiaali on hämmentävää, koska Tuuli kertoo olevansa neitsyt” tai ”Tuuli on neitsyt, mutta näistä kuvista voisi päätellä toisin”, Tuuli kirjoitti aiemmin.