Tekashi 6ix9ine ei auta koditonta isäänsä: ”Hän hylkäsi minut pienenä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Tekashi 6ix9ine on tienannut sievoisia summia artistina. Hänen 60-vuotias isänsä, Daniel Hernandez vanhempi, kertoi äsken julkisuudessa, että poikansa menestyksestä huolimatta hän on koditon. Mies on pyytänyt apua.

– Kaikki tietävät, että minut hylättiin syntymän jälkeen. Kaikki tietävät, että biologinen isäni hylkäsi minut syntymäni jälkeen, 25-vuotias Tekashi ja isänsä nimikaima Daniel Hernandez kertoo.

Räppärin mukaan hänen isänsä asuu kodittomien suojassa ja käyttää huumeita. Hän ihmettelee, miten kodittoman narkkarin auttamatta jättäminen on saanut enemmän julkisuutta kuin positiivisemmat asiat. Hän tapasi isänsä ensimmäisen kerran yhdeksänvuotiaana. Sen jälkeen mies on jäänyt hänelle totaalisen ventovieraaksi, Page Six uutisoi.