Iskra Lawrence paljasti kolme asiaa menneisyydestään – näistä ei ole ylpeä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Plusmallina mainetta niittänyt kaunotar Iskra Lawrence sai taannoin esikoisensa Philip Paynen kanssa. 30-vuotias tähti on sittemmin viettänyt rauhallista äitiyslomaa kotonaan ja nauttinut perheensä kanssa olemisesta. Naisen arkea ja kuulumisia on kuitenkin edelleen voinut seurata sosiaalisen median kautta.

Iskra Lawrence pyrkii jakamaan kehopositiivisuuden ilosanomaa omalla Instagram-kanavallaan. Nyt nainen kertoi menneisyydestään kolme asiaa, joista hän aiemmin on kokenut voitonriemua. Tähti on riemuinnut muun muassa siitä, jos hän on huomannut puntarille astuessaan laihtuneensa tai jos hänen mittanauhansa on näyttänyt tähden olevan yhden senttimetrin hoikempi. Myös mallityön vieminen toiselta naiselta on tuntunut aiemmin riemukkaalta.

Nykyään nainen ei enää koe edellä mainituista asioista voitonriemua vaan pikemminkin häpeää tälläistä käytöstä ja ajattelutapaa. Nykyään voitonriemu syntyy tilanteissa, joissa hän rakastaa puolisoaan, saa vauvansa nauramaan, pitää huolta omasta hyvinvoinnistaan ja vaikuttaa positiivisesti myös muiden ihmisten elämään.