Megan Thee Stallion keikistelee tulikuumissa kuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monien muiden artistien tavoin räppäri Megan Thee Stallion hankkii musiikin ohella tienestiä yhteistyösopimusten avulla. Nyt rohkeasta tyylistään tunnettu hiphop-tähti on ryhtynyt yhteistyöhön muotimerkki Fashion Novan kanssa.

Megan Thee Stallion jakoi Instagramissa sarjan kuvia tuoreesta Fashion Nova x Megan Thee Stallion -kampanjastaan. Otoksissa räppäri nähdään poseeraamassa lateksisissa asuissa. Tähden mukaan tarjolla on kaiken muotoisia ja kokoisia uimapukuja kuumien tyttöjen kesään, viitaten Hot Girl Summer -hittiinsä.

Megan Thee Stallion nousi kuuluisuuteen etenkin jättihitiksi nousseen Hot Girl Summer -kappaleen ansiosta. Viime vuonna kohua herätti Cardi B:n WAP-hitti, jolla räppäriä kuultiin vierailevana tähtenä. Megan Thee Stallionin ensimmäinen studioalbumi, Good News, julkaistiin marraskuussa 2020.