Olympiauimari Ida Hulkko alastomana Hesarissa: ”Siinä se nyt on. Koko komeudessaan.”

Viihdeuutiset · Stara.fi

22-vuotias suomalainen tuleva olympiauimari Ida Hulkko suuntaa pian Japanin Tokioon, jossa hän edustaa Suomea. Nyt kisojen alla hän on poseeraa alastomana Helsingin Sanomissa ja kertoo avoimesti huippu-urheilijan suhteesta vartaloonsa.

– Siinä se nyt on. Koko komeudessaan. Ei täydellinen mutta hoitaa hommansa mainiosti. Urheilijan tärkein työkalu on hänen oma kehonsa. Kymmenien vuosien työ jättää omat jälkensä. Lihakset sekä leveät hartiat herättävät eniten huomiota kanssaeläjien keskuudessa, Ida Hulkko kertoo sosiaalisessa mediassa julkaisemaansa kuvan yhteydessä.

Hulkko kertoo lähtevänsä ylpeänä ensimmäisiin olympialaisiinsa ja nauttivansa elämästä ja kisoissa tarjolla olevasta. Urheilua seuraavat eivät välttämättä aina ymmärrä millaisia uhrauksia urheilijat ovat uransa ja kehonsa eteen tehneet. Hulkko puhuu tästäkin aiheesta avoimesti.

– Minulle ne kertovat kaikista kivun ja oksennuksen täyteisistä tunneista, joita olen altaassa viettänyt ja tulen viettämään. Ei ole helppoa riisua kaikki ylimääräinen pois ja seistä ilman pienintäkään piilopaikkaa, Hulkko kirjoittaa.

– Sen voin sanoa että tämä 172cm pitkä ja kirjoitushetkellä lähemmäs 73 kiloa painava ruumis on minulle se yksi oikea vaikkei läheskään täydellinen, uimari toteaa.