Jessica Edström rannalla – kuin estoton matkailumainos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen DJ-mallikaunotar Jessica Edström niittää kansainvälistä menestystä sosiaalisessa mediassa, sillä hänen upeita poseerauksiaan seuraa nykyisin jo lähes 300 000 ihmistä ympäri maailmaa.

Koronakriisin Suomessa viettänyt Jessica julkaisi runsaasti kuviaan Suomesta, ja silloin erityisesti Merenkurkun rannikko sai kansainvälistä huomiota. Nyt vuorossa on video, joka on kuin suoraan suomalaisesta matkailumainoksesta. Upea auringonlasku ja tyyni järvi ovat kuin Suomen kesä yhdessä postikortissa.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 290.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.