Justin Bieber kohtasi fanit kotinsa ulkopuolella – pyysi poistumaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vannoutuneiden fanien kohtaaminen ei nuoresta iästä asti julkisuudessa olleelle poptähti Justin Bieberille mitään uutta. Nyt tähti on kuitenkin kyllästynyt kotiaan piirittäneihin faneihin ja joutunut pyytämään heitä jättämään hänet rauhaan. Kodin edessä parveilevista ihmisistä on nimittäin tullut tähdelle suoranainen riesa.

Alun perin TikTokissa jaetulla videolla Justin Bieber nähdään kävelemässä autostaan kohti New Yorkissa sijaitsevaa kotiaan. Rakennuksen ovella on joukko faneja, joista yksi pyytää poptähdeltä halausta. Bieber yrittää kohteliaasti selittää faneille, miksi hän ei halua heidän viettävän aikaa kotinsa edessä.

– Ymmärrän teitä kyllä. Mutta tämä on kotini, tiedättehän? Asun täällä. En arvosta sitä, että olette täällä. Tiedättehän, kun tulette illalla kotiin ja haluatte vain rentoutua? Tämä on se paikka jossa teen niin. Arvostaisin, jos voisitte poistua, Bieber avautuu viraalina levinneellä videolla.