Nicole Scherzinger rintavana synttärijuhlissaan – upeat bilekuvat someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pussycat Dolls -tyttöbändin keulahahmona toimiva laulaja Nicole Scherzinger teki taannoin paluun musiikin pariin liittymällä takaisin yhtyeen riveihin. Suunnitelmat uudesta kiertueesta menivät uusiksi koronakriisin myötä.

Nyt Nicole on juhlinut synttäreitään näyttävästi Italiassa, jossa päivän tapahtumiin kuului muun muassa huvijahdilla paistattelua asiaankuuluvassa asussa. Como-järvellä juhlitut synttärit sisälsivät myös vanhalta sillalta hyppäämisen veteen ja tietenkin illan päättymisen ilotulitukseen.

43-vuotias Nicole Scherzinger ei ole päässyt pitkään aikaan studioon Pussycat Dolls -yhtyeensä kanssa, mutta on alkanut jälleen luomaan omia sivuprojektejaan. Tähteä kuullaan muun muassa uunituoreella She’s BINGO -nimisellä kappaleella, joka on tehty yhteistyössä MC Blitzyn ja Luis Fonsin kanssa. Hän on myös toiminut jo joidenkin vuosien ajan Masked Singer -sarjan amerikkalaisversion panelistina.