Sabina Särkkä rantakalliolla – kuvat kuumia kuin helleaalto

Viihdeuutiset · Stara.fi

Television realitysarjoista tuttu Sabina Särkkä muistetaan myös vuoden 2012 Miss Suomi -kilpailujen ensimmäisenä perintöprinsessana. Viime vuosina Sabina on nähty muun muassa Selviytyjät Suomi -ohjelman kilpailijana.

Tällä kertaa Sabina on nautiskellut keskikesän helleaallolta asianmukaisessa asussa Helsingin Lauttasaaren rantakalliolla. Kuvien perusteella ei ole ihme, että Sabina itsekin toteaa kuvatekstissä illan olleen ihana.

Äskettäin upeissa kuvissa rantakalliolla kesästä nauttinut missikaunotar Sabina Särkkä julkaisi itsestään taannoin myös tavallista aistikkaampia kuvia, joissa hän kertoi olevansa menossa saunaan. Kuvissa Sabina Särkkä esitteli paljasta selkäänsä ja takapuoltaan bikineissä pitelemällä pyyhettä hyvin kevyesti vartalonsa ympärillä.