Naisella karu herätys – löysi sängystään eksoottisen kissaeläimen

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kutsumattoman vieraan löytyminen omasta sängystä säikäyttäisi kenet tahansa. Eräs yhdysvaltalainen nainen koki taannoin elämänsä järkytyksen herättyään sängystä eksoottisen kissapedon kanssa.

Georgian Atlantassa asuva Kristine Frank kertoo heränneensä isokokoisen kissan tuijottaessa häntä vain senttien päästä. Eläin oli luikkinut pois sängystä Kristinen herättyä, ja pian nainen tajusi ettei kyseessä ollut tavanomainen kotikissa. Eläin oli päässyt kotiin Kristinen miehen jätettyä ulko-oven auki ulkoiluttaessaan koiraa.

Kristine Frank kertoo kissaeläimen poistuneen lopulta talosta auki jätetyn ulko-oven kautta. Nainen epäili ensin eläimen olleen ilves, mutta hän tunnisti sen myöhemmin servaaliksi.

Servaaleja elää luonnonvaraisina vain Afrikassa. Villien kissapetojen pitäminen lemmikkeinä on Georgian laissa kiellettyä. CNN-uutissivuston mukaan viranomaiset eivät ole toistaiseksi onnistuneet löytämään karkuteillä olevaa servaalia.