Jyväskylän satamaan sauna – nimikilpailu käynnissä

Matkailu · Terhi Piiroinen

Jyväskylän sataman kärkeen nousee saunaravintolarakennus. Saunamaailman yhteyteen tulee ravintola ja kokoustiloja. Saunaa rakentava Osuuskauppa keskimaa on käynnistänyt sataman kärkeen rakentuvalle kohteelle nimikilpailun, jossa kerätään nimiehdotuksia uudelle saunaravintolarakennukselle.

Saunaravintola avataan yleisölle alkukesällä 2022. Sataman kärjestä rakennetaan viihtyisää, tulevaisuuden oleskelualuetta tapahtumineen ja palveluineen, jossa Keskimaan saunaravintolalla on keskeinen rooli.

– Pitkän suunnittelun ja harkinnan jälkeen tämä hanke on lopultakin ihan konkreettisesti toteutumassa ja sataman kärjessä rakennustyöt ovat alkaneet. Jyväskylän satama saa upean maamerkin ja jyväskyläläiset ja täällä vierailevat matkailijat monipuolisen ja houkuttelevan palvelun. Satama-aluetta kehitetään yhteistyössä Jyväskylän kaupungin kanssa, joten tämä on hyvin merkittävä kokonaisuus Jyväskylän mittakaavassa, toteaa rakennusprojektista innostunut Osuuskauppa Keskimaan toimitusjohtaja Antti Määttä.