Poliisi pyytää havaintoja: Autoilija osui pyöräilijään sunnuntaiaamuna Espoossa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos etsii autoilijaa, joka töytäsi Espoossa pyörällä ajanutta naista sunnuntaina 4. heinäkuuta kello 06:50. Nainen oli polkupyöräillyt Ylismäentien laidassa kohti Kilonväylää. Naiseen osunut musta henkilöauto ei pysähtynyt paikalle.

– Auto osui naista vasempaan reiteen, jolloin hän menetti tasapainonsa, ajautui pois tieltä ja törmäsi tienpientareella olevaan valopylvääseen. Nainen ei loukkaantunut vakavasti, mutta kävi lääkärin tarkastettavana kipujen vuoksi. Naisella oli päässään pyöräilykypärä.

Naiseen osunut henkilöauto ei hidastanut vauhtia törmäyksen jälkeen, vaan jatkoi matkaa Ylismäentietä kohti Kilonväylää, poliisista kerrotaan. Länsi-Uudenmaan poliisi tutkii tapahtunutta liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja pyytää henkilöauton kuljettajaa ilmoittautumaan poliisille.

Kuljettaja, ja myös havaintoja paikalta poistuneesta ajoneuvosta tehneet henkilöt, voivat olla yhteydessä poliisiin sähköpostitse osoitteella vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai puhelimitse vastaajaan numerossa 0295 413 031.