Kuin kaksi marjaa! Snooki ja tytär kuvattiin kuusivuotiaina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jersey Shoren alkuperäistähtiin lukeutunut Nicole ”Snooki” LaValle ilmoitti vuonna 2019 jättävänsä realitysarjan lopullisesti. Tähti ilmoitti tuolloin kyllästyneensä bilettämiseen sekä draamaan ja keskittyvänsä jatkossa perhe-elämään, mutta sittemmin hän vihjasi paluusta hittisarjan.

Nyt Snooki on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvaparin, jossa hänet ja hänen tyttärensä nähdään molemmat poseeraamassa kuusivuotiaina. Äidin ja tyttären hämmästyttävä yhdennäköisyys ei jää kuvissa huomaamatta.

Snookin päätös vetäytyä suosikkisarjasta vaikuttaa kuitenkin jääneen lyhytaikaiseksi. Tähti nähtiin taannoin jälleen Jersey Shore: Family Vacation -sarjan kuvauksissa syömässä lounasta Angelina Pivarnickin kanssa New Jerseyssä sijaitsevassa ravintolassa. Toistaiseksi on epäselvää, tuleeko Snookin mukanaolo Jersey Shoren uusissa jaksoissa olemaan vain nopea vierailu vai pidempiaikainen rooli.