SS: Linnut hyökkäävät ihmisten kimppuun Iisalmessa – turvatunneli suojaksi

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pohjois-Savon Iisalmen asukkaita on kohdannut kulttuurikeskuksen edessä jokseenkin yllättävä ongelma. Vihaiset linnut ovat alkaneet hyökkäilemään kulttuurikeskuksessa vierailevien ihmisten kimppuun aggressiivisestikin.

Ihmisten kerrotaan saaneen lintuhyökkäysten jäljiltä jopa verta vuotaneita haavoja. Savon Sanomat -lehden mukaan Iisalmen kulttuurikeskuksen pääsisäänkäynnille on jopa jouduttu rakentamaan turvaltunneli. Sen tarkoituksena on suojella asiakkaita vahingoittamatta lintuja.

Hyökkäilevät linnut ovat olleet tiiroja ja lokkeja. Kumpikin laji voi käyttäytyä erittäin uhkaavasti ja aggressiivisesti ihmisiä kohtaan puolustaessaan poikasia pesimäkautenaan. Iisalmessa pohditaan parhaillaan muita ratkaisuja lintuhyökkäysten aiheuttamiin ongelmiin suojatunnelin ohella.