Dua Lipa elokuvatähdeksi – näyttelee vakoojaelokuvassa supertähtien rinnalla

Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Dua Lipa on noussut muutaman vuoden aikana suosituimpien poptähtien joukkoon. 25-vuotias laulaja-lauluntekijä keräsi viime vuonna kiitosta Future Nostalgia -levyllään, ja hänet on nähty esiintymässä muun muassa Grammy-gaalan lavalla.

Nyt Dua Lipa on laajentamassa musiikista elokuvien pariin. Tähti on kiinnitetty Kingsman: Salainen palvelu -ohjaaja Matthew Vaughnin tulevaan Argylle-vakoojaelokuvaan. Elokuva perustuu Ellie Conwayn tulevaan kirjaan, jota ohjaaja kuvaili upeimmaksi ja omaperäisimmäksi vakoojaseikkailuksi sitten Ian Flemingin James Bond -kirjojen.

Dua Lipan rinnalla Argyllessä nähdään joukko nimekkäitä tähtiä. Elokuvan keskeisissä rooleissa ovat muun muassa Henry Cavill, Bryce Dallas Howard, Catherine O’Hara, John Cena, Samuel L. Jackson ja Breaking Bad -tähti Bryan Cranston. Dua Lipa tulee Deadline-sivuston mukaan näyttelemisen lisäksi työstämään elokuvaan sen musiikkia.