Jennifer Lopez häikäisee uima-allaskuvassa – täydellinen vartalo?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä ja laulaja Jennifer Lopez on ollut viime aikoina tiuhaan tahtiin otsikoissa ihmissuhde-elämänsä merkeissä. Tähti on nimittäin yhdistetty jälleen ex-poikaystäväänsä, näyttelijä Ben Affleckiin.

Nyt Jennifer Lopez on kuitenkin otsikoissa hieman toisenlaisissa merkeissä. Tähti jakoi Instagram-tilillään sarjan kuvia, joissa hän poseeraa rohkeissakin merkeissä uima-altaassa. Tähden päällä nähdään tulevasta musiikkivideosta esimakua antavissa kuvissa kimaltelevat bikinit.

Jennifer Lopez nähtiin valkokankaalla viimeksi kohuakin herättäneessä rikoselokuvassa Hustlers – Korkojen kera. Tähti erosi alkuvuodesta kihlatustaan, baseball-tähti Alex Rodriguezista. Kevään aikana lempi roihahti uudelleen hänen ja itsekin vastikään eronneen Ben Affleckin välille.