Hollywood-tähden karmaiseva livelähetys – mies tunkeutui asuntoon kesken kaiken

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Suzanne Somers tunnetaan muun muassa 1970-luvun menestyssarjoista Three’s Company ja Starsky and Hutch. Nyt 74-vuotias tähti on joutunut pelottavaan tilanteeseen kotonaan kesken Facebookiin tekemänsä livestream-lähetyksen.

Suzanne Somersin meikkiaiheinen livelähetys sai yllättävän käänteen hänen ihmeteltyä outoja ääniä. Naisen aviomies Alan Hamel epäili kyseessä olleen vain sammakko, mutta joutui pian toteamaan olleensa väärässä. Huoneeseen oli ilmestynyt puolialastomaksi kuvailtu tuntematon mies.

Somersin kuultiin livelähetyksessä puhuvan kameran ulkopuolella pysytelleelle tunkeilijalle. Aaron Carpenteriksi esittäytynyt mies kertoi pelkäävänsä häntä seuraavia kummituksia. Somers pysytteli rauhallisena keskustellessaan tunkeutujan kanssa, ja kertoi miehelle tämän vaikuttavan ystävälliseltä henkilöltä jonka pitäisi kuitenkin poistua.

Carpenter tarjosi pariskunnalle vielä lahjaa, josta he kieltäytyivät. Hän toivotti Somersille ja Hamelille siunausta ja poistui heidän kodistaan. ET Online -sivuston mukaan livestreamia seurannut fani oli ilmoittanut välikohtauksesta poliiseille, jotka saapuivat vartioimaan tähden Somersin kotia loppuillaksi.