Johanna Pakonen on nyt kihloissa – rakas esitti kysymyksen jo vuosi sitten

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuoden 2002 tangokuningatar Johanna Pakonen on rakastunut, aikuinen nainen. Hän kihlautui kumppaninsa kanssa jo vuosi sitten, 7. heinäkuuta 2020. Nainen on paljastanut suhteen vakavoitumisen vasta nyt.

Daami on lainannut Instagramiin julkaistuun sormuskuvaan Marko Lämsän Ikuisesti sinun -kappaleen sanoja. Hän on seurustellut miehensä kanssa muutaman vuoden ajan ja korviaan myöten rakastunut Pakonen kertoo, että mies esitti suhteen vakavoitumisen rakkauden kysymyksen vuosi sitten.

Ikuisesti sinun vain,

koskaan rakkauttasi kadottaisi en.

Pysy aina valonain,

kosketustas ihollani tarvitsen.

Ikuisesti sinun oon,

voimaa lämmöstäsi elämääni saan.

Meitä rakkaus suojelkoon,

niin me selvittäisiin kahdestaan.

https://www.instagram.com/p/CRDuCo_tyPb/