Kulttielokuvien ohjaajaa syytetään perheväkivallasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Eteläafrikkalainen elokuvaohjaaja Richard Stanley on syytettynä vakavista väkivallanteoista. Hänen entinen kumppaninsa käsikirjoittaja ja kirjailija Scarlett Amaris on kertonut miehen pahoinpidelleen hänet Ranskassa, kun pariskunta oli ajanut Lontoosta filmifestivaaleilta kotiin vuonna 2014.

Amaris on kirjoittanut pahoinpitelyistä blogikirjoituksen, joka kertoo naisen kohtaamasta väkivallasta. Mies on hakannut hänet henkihieveriin, raahannut hiuksista portaita alas ja pitänyt tuntien ajan vankina asunnossa. Pahoinpitelyt ovat epäilyjen mukaan jatkuneet vuosien ajan.

Nainen kertoo myös, että Stanley ei ole hakannut vain häntä, vaan myös muita kumppaneitaan. Pahoinpitelyistä syytetty Stanley on tehnyt elokuvia kuten Hardware, Dust Devil ja Color Out of Space. Elokuvapiirit ovat lopettaneet yhteistyön paljastuksen jälkeen.

https://www.instagram.com/p/CMjoNq4B7fD/