Nicole Scherzinger stringeissä laiturilla – eivät peittäneet ainakaan liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pussycat Dolls -tyttöbändin keulahahmona toimiva laulaja Nicole Scherzinger teki taannoin paluun musiikin pariin liittymällä takaisin yhtyeen riveihin. Suunnitelmat kiertueesta menivät uusiksi koronakriisin myötä, mutta viime päivinä Nicole on juhlinut synttäreitään.

Italian Como-järvellä synttäreitään näyttävästi viettänyt julkkiskaunotar on jäänyt viettämään alueella pidemmänkin reissun. Nyt Nicole julkaisi itsestään upeita kuvia, joissa hän makoilee muun muassa niukoissa stringeissä laiturilla Como-järvellä.

43-vuotias Nicole Scherzinger ei ole päässyt pitkään aikaan studioon Pussycat Dolls -yhtyeensä kanssa, mutta on alkanut jälleen luomaan omia sivuprojektejaan. Tähteä kuullaan muun muassa uunituoreella She’s BINGO -nimisellä kappaleella, joka on tehty yhteistyössä MC Blitzyn ja Luis Fonsin kanssa. Hän on myös toiminut jo joidenkin vuosien ajan Masked Singer -sarjan amerikkalaisversion panelistina.