Tänään tv:ssä hulvaton komediahitti – Adam Sandler menestysroolissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään helteisen kesäpäivän ilta sujuu komedioiden ystäviltä mukavasti television ääressä, kun Subilla kello 21.00 alkaen esitetään hulvaton komediahitti Zohan – lupa saksia. Vuonna 2008 ensi-iltansa saaneen elokuvan päätähtenä nähdään Adam Sandler.

Zohan on israelilainen agentti ja terroristien kauhu, joka kuitenkin kyllästyy terroristien jahtaamiseen ja päättää lavastaa kuolemansa aloittaakseen uuden elämän Yhdysvalloissa. Kampaajan ammatista haaveillut Zohan pääsee toteuttamaan unelmaansa New Yorkissa, jossa hän nouseekin nopeasti lähes kulttimaineeseen.

Nimen ja ammatin vaihtaminen eivät kuitenkaan aina riitä, ja pian julkkiskampaaja saa huomata verisen menneisyytensä edelleen vainoavan häntä. Lue elokuvan koko arvostelu tästä.