Himot ottivat vallan – pariskunta tositoimissa lasten kiipeilytelineessä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridan Vero Beachilla partioinut poliisi sai vinkin, että pariskunta harrasti intiimiä toimintaa aamuyhdeksän aikaan paikallisessa Pocahontas Park -leikkipuistossa. Poliisi lähti paikalle tarkastamaan asiaa.

Poliisi löysi paikalta 52-vuotiaan Sharon Finlayn, joka oli aloittanut perjantaiaamunsa hieman tavanomaisesta poiketen. Nainen makasi shortsit nilkoissa selällään lasten kiipeilytelineen ryömintätunnelissa. Naisen seurassa oli 44-vuotias Germain Jackson.

Viranomaisten mukaan Jacksonin pää oli naisen jalkojen välissä. Poliisi keskeytti pariskunnan puuhastelut ja kysyi, mitä he tekivät. Hän myös näki, että lähellä oli tyhjä vodkapullo.

– Olin nuolemassa häntä. Joimme aiemmin Four Loko -mikseriä ja vodkaa. Sinä elät vain kerran, Jackson tuumaili poliisille The Smoking Gunin mukaan.