Nuotiolla valmistettava herkku nosti perheriidan – sitten tarvittiin jo poliisia

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Perinteisesti nuotilla valmistettu s’mores tarkoittaa grillattua vaahtokarkkia, joka pannaan kahden keksin ja suklaapalan väliin. Helposta herkusta on nyt noussut riitaa tuoreen pariskunnan välille Etelä-Carolinassa, Yhdysvalloissa.

The Smoking Gun kertoo 54-vuotiaan miehen soittaneen hätäkeskukseen. Hänen tyttöystävänsä pahoinpiteli miestä, koska heille oli tullut erimielisyyksiä liittyen s’mores-herkkujen valmistamiseen. Poliisit menivät tarkastamaan tilanteen asuntoon, jossa pari oli viettänyt aikaansa.

He olivat seurustelleet vasta kahden viikon ajan. Tyttöystävä sanoi, että oli ainoastaan käyttänyt verbaalista väkivaltaa, eikä fyysisestä pahoinpitelystä ollut tarpeeksi todisteita pidätystä varten. Tämän pariskunnan tulevaisuus ei näytä kovinkaan ruusuiselta näistä lähtökohdista tarkasteltuna.