Vilautus millimetrien päässä – Cocon jättipovi pullahtamaisillaan esiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Glamourmalli Nicole Coco Austin tunnetaan räppäri Ice-T:n vaimona ja muodokkkaana perheenäitinä, mutta kulissien takana hän on kuitenkin pullantuoksuinen perheenäiti. Parhaiten hänet tunnetaan aviomiehensä lisäksi muhkeista muodoistaan. Coco rakastaa poseerata rohkeissa kuvissa, joita hänen faninsa odottavat usein kuumeisesti.

Tällä kertaa Coco on päättänyt poseerata kameran edessä hyvin niukassa alusasussa, jossa hänen poikkeuksellisen massiivinen povensa on pullahtamaisillaan esiin ja vilautus on millimetrien päässä. Tällaisessa asussa Coco tuskin olisi valmis tekemään kovin vauhdikasta livevideota.

Nicole Coco Austin tuli suurelle yleisölle tunnetuksi rohkeista somekuvistaan, mutta aivan viime aikoina niiden määrä on hieman vähentynyt. Perhe-elämään räppäri Ice-T:n ja perheen Chanel-tyttären kanssa nykyisin keskittyvä Coco nähdään kuitenkin ajoittain hyvinkin näyttävissä kuvissa.