Jada Pinkett Smith ajoi päänsä kaljuksi – tunnistatko samaksi ihmiseksi?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Will Smith ja Jada Pinkett Smith ovat olleet naimisissa 24 vuotta. Pariskunnalla on kaksi lasta. Jada Pinkett Smith on esiintynyt otsikoissa viime vuosina rohkeampana kuin aiemmin. Hän on muun muassa kertonut avoimesti pettäneensä aviomiestään ja antanut vinkkejä naisille seksielämään liittyen.

Nyt Jada Pinkett Smith on leikannut hiuksensa pois. Idean promoottorina on toiminut hänen oma Willow-tyttärensä, jolla on täsmälleen samanlainen tyyli. Hän vertaa hiusten pois ajamista uudistautumiseen.

Jada Pinkett Smithillä on ollut hyvin lyhyet hiukset viime vuosina ja nainen on käyttänyt paljon huiveja ja turbaaneja päässään. Muutos ei ole niin radikaali, mutta ilmeisen merkittävä hänelle ja hänen tyttärelleen.