Jasper Pääkköselle tulossa tyttövauva – vauhdikkaat vauvajuhlat somevideolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suosikkinäyttelijä Jasper Pääkkönen ja hänen naisystävänsä Alexandra Escat saavat perheenlisäystä. Escat julkaisi sosiaalisessa mediassa videoita, joissa vietettiin pariskunnan Baby Shower -juhlia. Teeman mukaisesti samalla pajastettiin myös tulevan pienokaisen sukupuoli.

Keskiviikkoiltana kello 23.00 maissa Suomen aikaa julkaistulla ja ”SE ON TYTTÖ” -tekstillä varustetulla videolla (katso tästä) Jasper ja Alexandra halasivat riemukkaasti muiden juhlavieraiden tanssiessa ympärillä. Escat jakoi myös siskonsa somevideon, jossa myös tämä iloitsi sisarensa tulevasta perheenlisäyksestä.

Perhe-elämän ohella Jasper Pääkkösellä on ollut kiirettä myös työelämässä. Hän tähdittää vielä tänä vuonna ensi-iltansa saavaa Ilkka Remeksen menestysromaaniin perustuvaa kotimaista Omerta 6/12 -toimintaelokuvaa. Aku Louhimiehen ohjaaman jättituotantton rooleissa nähdään muun muassa Pääkkösen lisäksi Pentti Sveholm sekä ruotsalaisähdet Nanna Blondell ja Sverrir Gudnason sekä irlantilainen Cathy Belton. Elokuvan ensi-ilta on 19. marraskuuta 2021.