Bella Hadid povi paljaana – vain koru peitti intiimit yksityiskohdat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Isosiskonsa Gigi Hadidin jalanjälkiä muodin pariin seurannut 24-vuotias supermalli Bella Hadid on onnistunut viime vuosina nousemaan maailman halutuimmaksi supermalliksi ja taannoin tutkijat selvittivät hänen olevan teknisesti arvioituna maailman kaunein nainen.

Nyt Bella on osallistunut Tre Piani -elokuvan ensi-iltajuhliin jopa hänen mittapuussaan poikkeuksellisen rohkeassa asussa. Hadidilla oli nimittäin yllään musta iltapuku, jonka etumus oli leikattu kokonaan avoimeksi. Intiimit yksityiskohdat peitettiin vain keuhkoja muistuttavalla suurikokoisella korulla, ja asukokonaisuus taatusti käänsi jokaisen katseet Bellan saapuessa paikalle. Näyttävän asun on Schiaparellille suunnitellut Daniel Roseberry.