Jyväskylässä järjestetään viikonloppuna FinnRuns-pelitapahtuma – pikapelaamista ja mielenterveystyötä

Digi Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jyväskylässä järjestetään viikonloppuna peliaiheinen tapahtuma, jossa keskitytään erityisesti pikapelaamiseen. Pelaamisen ohessa kolmipäiväisessä tapahtumassa tehdään tärkeää työtä mielenterveyden hyväksi.

Finnruns 2021 -tapahtuma käynnistyy 16. heinäkuuta Jyväskylän Ammattikorkeakoulun Gamepit Pro -tiloissa. Tapahtumassa pikapelataan, eli pyritään läpäisemään mahdollisimman nopeasti jopa 27 peliä eri vuosikymmeniltä. Pelattavana ovat muun muassa Super Mario Bros 3, Resident Evil 2, Crash Team Racing ja kotimainen My Summer Car.

Pelaamisen ohella tapahtumassa kerätään rahalahjoituksia Suomen Mielenterveys Ry -järjestölle. Tapahtuman järjestää suomalainen pikapelaamisyhdistys FinnRuns Ry. Tapahtumaa voi seurata suorana yhdistyksen Twitch-tilillä.