Anna Puu esitteli vauvansa: ”Kaksikuisen pikkunakin kanssa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja-lauluntekijä Anna Puu sai toukokuussa perheenlisäystä toisen lapsen syntymänsä myötä. Keväällä syntynyt lapsi on Anna Puun toinen mutta lapsen isälle, tuottaja Jukka Immoselle kyseessä on esikoinen. Nyt Anna on poseerannut vauvan kanssa somessa.

Hellesäät ovat saaneet myös poptähden pohtimaan mitä voisi tehdä kodin ulkopuolella, ja siihen Anna Puu pyytääkin sosiaalisessa mediassa vinkkejä yhteiselle tekemiselle kahden kuukauden ikäisen vauvan kanssa.

– Uusi koti on keskeneräisyydestään huolimatta ihana (puhumattakaan vauvasta), mut sisällä kökkiminen alkaa riittää. Oisko jotain hyviä vinkkejä mitä tehdä kaupungissa kaksikuisen pikkunakin kanssa, jolle ulkona on liian kuuma? Ja ei, en jaksa ostarihengailua, Anna Puu kirjoittaa.

Tannoin Anna Puu paljasti sosiaalisessa mediassa kuinka paljon lapsen synnyttäminen tuli hänelle maksamaan. Kuva sairaalalaskusta osoitti synnytyslaskun loppusumman olleen 127,30 euroa. Summa on varsin pieni siihen verrattuna, minkälaisia summia synnytyksestä voi monissa maissa joutua maksamaan.