Suolakurkulla masturboinut putkaan – varasti farkut ja Red Bullia

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kerroimme aiemmin Floridan Tampa Bayssa Oldsmarin kaupungissa asuvasta 47-vuotiaasta Eric Detiegenestä, joka oli laskenut housunsa alas ja asettunut makaamaan talonsa eteen. Miehen toisessa kädessä oli hänen sukuelimensä ja toisessa suolakurkku.

Mies pidätettiin julkisesta masturbointisessiosta. Hän vapautui maksettuaan 150 dollarin takuusumman. Viikkoa myöhemmin hänet pidätettiin uudestaan, sillä mies oli varastanut Walmartista farkut ja tölkin Red Bull -energiajuomaa. Hän vietti sen jälkeen 92 päivää vankilassa.

Detiegen kädessä on tatuointi: ”Ainoastaan Jumala voi tuomita minut”. Hänet kuitenkin tuomittiin teoistaan oikeudessa, mutta mies vapautui samana päivänä kärsittyään tuomionsa kaltereiden takana oikeuskäsittelyä odottaessaan, The Smoking Gun uutisoi.