Alina Voronkova häämatkalla – pulahti paljuun kuin Malediiveillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi -tittelinsä myötä suomalaisille tutuksi tullut kaunotar Alina Voronkova tunnetaan nykyisin myös sometähtenä, joka julkaisee seuraajiensa iloksi upeita kuvia elämästään ja arjestaan. Tänä kesänä Voronkova on pitänyt someseuraajansa erityisen tyytyväisenä silmiähivelevillä kuvillaan.

Tällä kertaa Alina on nautiskellut kesähelteistä uimapuvussa Espoossa ja tiedustellut seuraajiltaan kuulumisia. Äskettäin avioitunut kaunotar vietti juuri häämatkaansa tuoreen aviomiehensä kanssa Vuokatissa, jossa missikaunotar ehti pulahtaa myös paljuun. Sen vesi oli kauniin turkoosia, joten Alina totesi veden olevan yhtä turkoosia kuin Malediiveillä. Sitä se varmasti olikin.

Teatteria nuorena harrastanut inkeriläisjuurinen Alina Voronkova osallistui kauneuskilpailuihin jo kouluikäisenä. Hän on sittemmin saanut urallaan monia missititteleitä, kuten Mikkelin Neito 2015 ja Miss MP 2017, mutta lopulta hän sai myös haaveilemansa Miss Suomen tittelin. Vapaa-ajallaan Alina on kertomansa mukaan kodin hengetär, joka rakastaa siivoamista ja ruoanlaittoa.