Kodinhoitohuone voi olla viihtyisä pyykkikeskus: 7 helppoa vinkkiä tilan parantamiseen

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Monet perheet haaveilevat viihtyisästä ja käytännöllisestä kodinhoitohuoneesta. Vaatehuollon parissa vietetään runsaasti aikaa, mutta harva jaksaa panostaa pyykinpesupaikan toimivuuteen tarpeeksi. Olipa pyykinpesukone sitten kylpyhuoneessa tai omassa tilassaan, voi aluetta muuttaa viihtyisämmäksi muutamalla vinkillä.

Varmista, että kodinhoitohuoneessa on tarpeeksi valoa ja tilaa pyykkien lajittelemiseen ja viikkaamiseen. Avohyllyt, pyykkikaapit ja erilaiset esiin tarvittaessa vedettävät tasot auttavat lisäämään työskentelytilaa pienessä huoneessa. Muista, että myös tuoksut kuuluvat osaksi viihtyisää tilaa, joten käytä myös nenää miellyttäviä tuotteita pyykinpesussa.

Sisusta kylpyhuone, kodinhoitohuone tai muu pyykinpesuun käytettävä tila viherkasveilla ja luonnonmukaisilla materiaaleilla. Pyykkikori voi myös olla kaunis esine. Jos mahdollista, piilota pesutorni tykötarpeineen erillisen kaapin sisään tai pane koneet vierekkäin pöytätason alle.