Abigail Ratchford riisui – kysyi seuraajiltaan kumpi kuva on kuumempi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesista kotoisin oleva Abigail Ratchford on mallitulokas, jota on kutsuttu mediassa usein myös Kate Uptonin haastajaksi. Sports Illustrated -tähden tavoin myös Ratchford tunnetaan poikkeuksellisen näyttävistä muodoistaan, joita hän ei ainakaan piilottele julkisuudessa.

Tällä kertaa Abigail on riisunut vaatteensa ja poseeraa niukoissa alusvaatteissa sosiaalisen median kuvassaan. Hän tiedustelee samalla seuraajiltaan kummasta kuvasta he pitävät enemmän. Kuvilla ei tosin ole juurikaan eroa.

Mallina työskennellyt Abigail Ratchford on saavuttanut valtavan suosion sosiaalisessa mediassa. Aikaisemmin nainen on poseerannut muun muassa The Smoking Jacket and Sports Illustrated -verkkosivustoilla. Hän nousi otsikoihin myös esiinnyttyään alasti 138 Waterin valtavassa mainoskuvassa Lost Angelesin legendaarisella Sunset Boulevardilla.