Catherine Zeta-Jones suihkussa – kuuma poseeraus uran kulta-ajoilta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Catherine Zeta-Jones on ollut naimisissa hänen miehensä Michael Douglasin kanssa jo 20 vuotta. Heillä on yhdessä myös kaksi lasta, 20-vuotias poika Dylan ja 17-vuotias tytär Carys. Nyt äiti on muistellut uransa kulta-aikoja.

Nyt näyttelijäkaunotar on poseerannut torstain kunniaksi julkaisemassaan mustavalkoisessa kuvassa alastomana suihkussa. Upeassa kuvassa hänet nähdään uransa kulta-aikoina.

Perheen lapset Dylan ja Carys ovat äidin mukaan intohimoisia näyttelemisen suhteen. Zeta-Jones ei ole huolissaan ammatin mukana tuomasta julkisuudesta sen hyvine ja huonoine puolineen, koska pariskunnan lapset ovat pienestä saakka oppineet elämään julkisuuden kanssa ja näkemään sen hyödyt ja seuraukset.

Catherine Zeta-Jones on ollut viime vuosina kiireinen työskennellessään televisiossa näytettävän Feud-nimisen minisarjan parissa, mutta muuten nainen on viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta. Takavuosien seksisymboli Catherine Zeta-Jones muistetaan etenkin Ocean’s Twelve ja Zorron naamio -elokuvista.