Lahtelaiselle varkaalla likaiset hampaat? Työnsi hammasharjan ja tahnan housuihin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kaupoissa työskentelevät turvallisuusalan ammattilaiset tunnistavat myymälävarkaat helposti. Tavallisen kansalaisen yllätykseksi tavaroita näpistelevät kaikki ikäryhmät ja yhteiskuntaluokat, rapajuoposta hienostorouvaan.

Osa hakee varastamalla jännitystä elämään, toiset puolestaan tarpeellista tavaraa yhteiskunnan piikkiin. Emme tiedä, mikä on ollut syynä keski-ikäisen miehen toimintaan Lahden Karistossa sijaitsevassa Citymarketissa. Hän näpisti tiistaina iltapäivällä hammasharjan ja -tahnan piilottamalla ne housuihinsa.

Mies kulki kassalinjojen ohi maksamatta tuotteita. Kyseessä on todennäköisesti haitallinen ja rikollinen tapa jättää maksamatta tarvitsemansa tuotteet. Mies on syyllistynyt 14 kertaa aikaisemmin anastusrikokseen vuoden sisällä, Hämeen poliisista selvennetään.