Sara Forsberg kuumissa kesäkuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kielinaisena ja monilahjakkuutena tunnettu Sara ”Saara” Forsberg osallistui taannoin Suomen julkkisten Big Brotheriin, jonka tuotantokausi alkoi hänen synttäripäivänään. Viime aikoina Sara – eli Smoukahontas – on viettänyt hyvin ansaittua kesälomaa Suomessa.

Sara Forsberg on tänä kesänä julkaissut kuvia, joissa hän on esitellyt elämäntapamuutoksen myötä saamiaan tuloksia. Eilen hänet nähtiin sosiaalisen median kuvassaan nautiskelemassa kesästä mökkitunnelmissa ja muun muassa uima-altaan reunalla uimapuvussa istumisesta.

– Tämä koko kesä on ollut mahtava, mutta huomenna on helposti vuoden paras päivä. Haen erään erityisen ihmisen lentokentältä. Olen jännittynyt ja innoissani, enkä jaksaisi odottaa hänen tapaamistaan, Forsberg kirjoittaa.