Jaajo ja Sointu kumoavat lehtiväitteet: ”Uutinen on ihan potaskaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille viimeistään Diili-ohjelman tuoreimman tuotantokauden kilpailijana ja voittajana tunnetuksi tullut Sointu Borg on ehtinyt saada nopeasti merkittävästi julkisuutta. Kauppatieteiden maisteri on osoittanut olevansa myös taitava bisneksen osaaja. Nyt hän ja Jaajo Linnonmaa ovat perättömien lehtiväitteiden kohteena.

Seiska uutisoi parhaillaan näyttävästi saaneensa varmasta lähteestä tiedon, jonka mukaan Jaajon ja Soinnun yhteistyö olisi päättymässä riitoihin. Sointu kumosi väitteet saman tien sosiaalisessa mediassa, jossa hän julkaisi pitkän kirjoituksen luottamuksesta ja työstään.– Tänään lävähti eetteriin kansi, jossa manataan yhteistyömme päättyvän ja että välimme olisivat jäätävät. Välimme ovat kunnossa ja työsuhteemme ei ole päättynyt. Tästä kerrottiin. Olemme @pelaaja2 (Jaajo) kanssa hyvässä hengessä jumppanneet erilaisia työelämään liittyviä kokonaisuuksia ja yhteistä linjaa on haettu puolin ja toisin. Eiköhän jokainen Diiliä seurannut myös tehnyt sen merkinnän, etten pelkää vääntää kättäkin aina välillä, Sointu kirjoittaa.

Jaajo Linnonmaa ottaa omassa päivityksessään kantaa samaan uutisointiin.

– Harvemmin jaksan ottaa juoruihin tai klikkiuutisiin kantaa, mutta uutinen minun ja Soinnun riidasta on ihan potaskaa. Uutinen pohjautuu kuulema ”lähipiiriin” kuuluvan henkilön ”varmaan tietoon” ja sitä ei kumonnut, vaikka molemmat Soinnun kanssa vakuuttelimme toimittajalle väliemme olevan kunnossa, Jaajo kertoo.

– Totuus on kuitenkin se, että meillä on kaikki hyvin ja oon ollut supertyytyväinen @sointuorvokki valintaan. Kaiken lisäksi meillä on ollut hauskaa tehdä työtä yhdessä ja odotan innolla, että kesäloman jälkeen hommat taas jatkuu. Sen takia tälläinen uutisointi harmittaa, Linnonmaa lisäsi.

Sointu kertoi toimittajan väittäneen, että yhteydenotto olisi tullut hänen lähipiiristään. Tämän johdosta hän aikoo keskustella jatkossa työasioistaan vain ikkunat kiinni. Tämä on luonnollisesti ikävä käänne oli uutisvinkki tullut hänen lähipiiristään tai ei. Varmuutta siitä ei tietenkään voi olla.⁣⁣– Kaipaan työrauhaa. Rauhaa tehdä työtäni. Rauhaa somettaa tavallani. Olla perustelematta ajankäyttöäni someseuraajilleni. En jaksaisi enää jatkuvasti selittää, miten voin tehdä oman firman juttuja ja muita keikkoja nykyisen työn ohessa. Haluaisin vain keskittyä tekemiseen.⁣ Tehdä hyvää jälkeä ja tulosta kaikessa rauhassa, Sointu jatkoi.⁣

Jaajo lisäsi vielä tärkeän pointin.

– Enempää en jaksa asiasta lomilla stressata, joten jätän kommentoinnin asian osalta tähän. Vinkki: Kannattaa keskittyä omaan tekemiseen mieluummin, kuin muiden hiekottamiseen. Silloin voi itsekin saada asioita aikaiseksi, Linnonmaa päätti päivityksensä.

Taannoin Sointu täytti 29 vuotta ja sen kunniaksi hän julkaisi itsestään kolmen otoksen kuvasarjan, jollaista varmasti ainakin hänen miespuoliset seuraajansa olivat takuulla jo toivoneet. Samalla Sointu listasi heinoja asioita, jotka ovat muun muassa elintason nousu, itsetuntemuksen lisääntyminen, vähäisempi kriittisyys oman ulkonäön suhteen, omien rajojen tunteminen sekä kokemuksen karttuminen. Mukana listalla olivat myös esimerkiksi ihmissuhteiden oppiminen kantapään kautta ja uskallus sanoa ei.