Mikä rantakissa! Megan Thee Stallion uimapukulehden kannessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naisräppäri Megan Thee Stallion on hankkinut musiikin ohella tienestiä muun muassa yhteistyöllä muotimerkkien, kuten Fashion Novan, kanssa esitellen kuumia lateksiasuja. Nyt hän on tehnyt historiaa maailman halutuimman uimapukulehden kannessa.

Sports Illustrated -lehden uimapukunumero kokoaa kerran vuodessa maailman kuumimmat mallit poseeraamaan sensuelleissa rantakuvissa. Lehden kannessa on tähän saakka nähty vain supermallina, mutta nyt Megan Thee Stallion on ensimmäinen räppäri lehden kannessa.

Sports Illustrated, Megan Thee Stallion

Megan Thee Stallion nousi kuuluisuuteen etenkin jättihitiksi nousseen Hot Girl Summer -kappaleen ansiosta. Viime vuonna kohua herätti Cardi B:n WAP-hitti, jolla räppäriä kuultiin vierailevana tähtenä. Megan Thee Stallionin ensimmäinen studioalbumi, Good News, julkaistiin marraskuussa 2020.