Prinssi Harry kirjoitti elämäkertateoksen – tienasi 20 miljoonaa dollaria

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Kaliforniassa perheensä kanssa asuva prinssi Harry on kaikessa hiljaisuudessa kirjoittanut elämäkertateostaan. Hän on nyt solminut kirjasta diilin Penguin Random House -kustantamon kanssa. Summaa ei ole paljastettu julkisuuteen, mutta sen uskotaan olevan useita kymmeniä miljoonia dollareita.

Prinssi Harry on luvannut ohjata kirjasta saadut myyntitulot suoraan hyväntekeväisyyteen. Harryn apukirjoittaja J.R. Moehringer tulee saamaan etukäteismaksusta noin miljoona dollaria itselleen. Kustantamo julkaisi hiljattain myös Meghan Marklen lastenkirja The Benchin, Page Six uutisoi.

– Olemme kaikki innoissamme saadessamme julkaista prinssi Harryn muistelmat ja mahdollistaa hänen liittymisensä mukaan maailman suurimpien johtajien, ikonien ja muutoksentekijöiden joukkoon, joiden kanssa olemme yhteistyötä tehneet, kertoo kustantamon perustaja ja omistaja Markus Dohle.