David Hasselhoff julkaisee bilelevyn – antoi maistiaisia tulevasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaisille Ritari Ässä -hittisarjan pääroolista 1980-luvulla tunnetuksi tullut näyttelijä-laulaja David Hasselhoff näytteli sittemmin menestyksekkäästi myös esimerkiksi Baywatch-sarjassa, joka sekin nousi ikoniseen asemaan. Näyttelemisen lisäksi The Hoff on tehnyt menestyksekästä musiikkiuraa, ja esimerkiksi Saksassa hän muodostui jo 1990-luvulla todelliseksi supertähdeksi.

Nyt mies on julkaisemassa Party Your Hasselhoff -nimisen albumin, jossa sukunimen kirjaimia on korostettu muotoon Party Your hASSelhOFF. Levyllä on muun muassa legendaarisen I Just Died In Your Arms -kappaleen coverversio. Levy on jo legenda ennen ilmestymistään.

David Hasselhoff nauttii edelleen jättisuosiota etenkin saksalaisten keskuudessa. Saksalaiset ovat kertoneet Staralle, että syy on pääasiassa Berliinin muurin murtumisessa vuonna 1989 ja Hasselhoffin esiintymisessä historiallisessa tapahtumassa.

https://www.facebook.com/davidhasselhoff/posts/365164554978733