Jessica Alves liittyi Only Fansiin – vastaa jokaiselle fanille henkilökohtaisesti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmis-Keninä tunnetuksi tullut Jessica Alves on nykyään unelmiensa naisihanteelta näyttävä povipommi. Hän joutui lopettamaan useat yhteistyöbisnekset tultuaan ulos kaapista transsukupuolisena henkilönä. Toisaalta hän on nyt saanut runsaasti palstatilaa muiden avujensa ansiosta.

Nyt Jessica Alves kertoo liittyneensä Only Fans -sivustolle. Naisen tilin on tilannut alle sata ihmistä, koska se on vastikään perustettu. Hän on kuitenkin ehtinyt julkaisemaan sinne jo yli 20 kuvaa ja videota. Hänellä on 1,2 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

– Instagramin viestiosioon tulee päivittäin tuhansia viestejä. Lähettäkää minulle viestiä jatkossa Only Fans -sivuston kautta, niin lupaan vastata niistä jokaiseen, Jessica Alves lupaa Instagramin tarinoissaan.

Jessica Alves on sanonut, että aikoo nyt pitää taukoa kauneusleikkauksista ja keskittyä elämästä nauttimiseen. Hän haluaa tutustua itseensä ja uuteen minäänsä paremmin, hetkessä eläen.