Linkin Park -tähden kuolemasta neljä vuotta – leski julkaisi koskettavan kirjoituksen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Linkin Park -yhtyeen laulaja Chester Bennington kuoli traagisesti 20. heinäkuuta 2017. Nyt itsemurhaan kuolleen tähden leski Talinda Bennington on julkaissut Instagramissa koskettavan kirjoituksen, jossa hän muistelee aviomiestään ja erityisesti tämän huumorintajua.

– Sait aina meidät nauramaan. Teit aina kaikesta parempaa. Kun laitoit tämän salaatinlehden päähäsi saadaksesi meidät nauramaan koska ruoassa kesti ikuisuus, teit kaikesta taas parempaa. Olen niin onnellinne siitä, että lapsilla ja minulla on runsaasti kuvia sekä videoita muistuttamassa sinusta, Talinda Bennington kirjoitti.

– Kaipaamme sinua joka päivän jokaisena sekuntina. Olit paras ihminen, jonka olen tuntenut. Näen sinut lapsissamme joka päivä. Lily on sinun mini-minäsi ulkonäkönsä ja kauniin äänensä ansiosta. Tylerillä on sinun nokkeluutesi, älysi, ulkonäkösi ja sama pakkomielle avaruuden sekä ajan ymmärtämisen yrittämiseen. Ja Lila, hänellä on sinun kultainen sydämesi, Talinda jatkoi.

– Onneksi en koskaan lopettanut kuvaamista. Tänään aiomme katsoa kotivideoitamme ja muistaa kuinka upea olit. Rakastan sinua. Lepää rauhassa, Linkin Park -tähden leski päätti julkaisun.

 

https://www.instagram.com/p/CRjp_Gkh8ty/